Enable JavaScript to visit this website.
Last Updated: Μάιος 2018

EEA HCP Privacy Notice

ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΤΥ) ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ (ΕΟΧ)

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτή η Δήλωση Ιδιωτικότητας για Επαγγελματίες του Τομέα της Υγείας («ΕΤΥ») στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) («Δήλωση Ιδιωτικότητας ΕΤΥ» ή «Δήλωση Ιδιωτικότητας») περιγράφει τα Προσωπικά Δεδομένα που οι εταιρείες της Pfizer στην περιοχή του ΕΟΧ, οι οποίες καθορίζονται στην ενότητα «Επικοινωνήστε μαζί μας» παρακάτω (εφεξής, «Pfizer», «εμάς» ή «εμείς»), συλλέγουμε για εσάς ως επαγγελματία του τομέα υγείας («ΕΤΥ»), όταν αλληλεπιδρούμε μαζί σας, το πώς χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα, το πώς τα προστατεύουμε και τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε σχέση με τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάσετε αυτήν τη Δήλωση Ιδιωτικότητας ΕΤΥ και να κάνετε κλικ στους διαθέσιμους συνδέσμους ή να επιλέξετε το «Μάθετε περισσότερα», αν θα θέλατε επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. 

Αν αλληλεπιδράτε μαζί μας στο διαδίκτυο, παρακαλούμε να εξετάσετε τη δήλωση Ιδιωτικότητας που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο ή την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε.
 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα «Προσωπικά Δεδομένα» είναι δεδομένα που σας προσδιορίζουν ως άτομο ή σχετίζονται με ένα άτομο που μπορεί να προσδιοριστεί.  Θα συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα όταν σας συναντάμε, όταν συμμετέχετε στα προγράμματα, τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις του κλάδου, τις εμπορικές εκθέσεις μας ή σε σχέση με τα αιτήματά σας και τις επικοινωνίες σας μαζί μας.  Θα συλλέγουμε, επίσης, Προσωπικά Δεδομένα από εταιρείες δεδομένων που παρέχουν υπηρεσίες πληροφοριών στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης, από δημόσια διαθέσιμες πηγές επαγγελματικών πληροφοριών και από συνεργάτες κοινού μάρκετινγκ. 

Μάθετε περισσότερα

Στα Προσωπικά Δεδομένα που ενδέχεται να συλλέξουμε περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Όνομα
  • Στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, τηλεφωνικοί αριθμοί, διεύθυνση email, αριθμός φαξ)
  • Η προτιμώμενη γλώσσα σας
  • Επαγγελματική φωτογραφία
  • Τα ενδιαφέροντά σας (όπως θέματα του τομέα υγειονομικής περίθαλψης για τα οποία ζητάτε πληροφορίες από εμάς)
  • Επαγγελματικό βιογραφικό, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων σχετικά με την εκπαίδευσή σας, τις άδειες, τις ειδικότητες, τις επαγγελματικές συνεργασίες (π.χ. συμμετοχές σε ιατρικούς συλλόγους ή δίκτυα ΕΤΥ), τις δημοσιεύσεις, τα διαπιστευτήρια και άλλα επαγγελματικά επιτεύγματά σας
  • Δεδομένα που σχετίζονται με τη χρήση των προϊόντων μας από εσάς, τις αλληλεπιδράσεις σας με εμάς, την προτιμώμενη μέθοδο επικοινωνίας μαζί μας και τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που προσφέρετε στα άτομα
  • Οικονομικά και τραπεζικά δεδομένα που παρέχετε σε εμάς για να σας πληρώσουμε για τις υπηρεσίες σας και να σας παρέχουμε επιστροφές για επαγγελματικές χρεώσεις, ταξίδια, διαμονή και διάφορα έξοδα
  • Αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, αριθμός διαβατηρίου, αριθμός φορολογικού μητρώου, αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης
  • Ταξιδιωτικές προτιμήσεις

Όποτε σας ζητείται να παρέχετε Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να αρνηθείτε.  Αν, όμως, επιλέξετε να μην εισάγετε τα δεδομένα που είναι αναγκαία για να σας παρέχουμε τις ζητούμενες υπηρεσίες ή να εκτελέσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αυτές τις υπηρεσίες ή να εκτελέσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις. 

Αν παρέχετε ή μας επιτρέψετε να συλλέξουμε τυχόν Προσωπικά Δεδομένα που σχετίζονται με άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών, μας δηλώνετε ότι έχετε την εξουσιοδότηση να κοινοποιήσετε αυτά τα δεδομένα και να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα, όπως περιγράφεται σε αυτήν τη Δήλωση Ιδιωτικότητας ΕΤΥ στον ΕΟΧ. 
 

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Χρησιμοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα ώστε:

  • Να αλληλεπιδράσουμε και να έχουμε επαφή μαζί σας, όταν έχουμε συμβατική σχέση ή νόμιμο συμφέρον.

Μάθετε περισσότερα

Η αλληλεπίδραση και η επαφή μαζί σας περιλαμβάνει:

  • Την απάντηση στα ερωτήματα και τα αιτήματά σας.
  • Την εφαρμογή των συμβατικών όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τη σχέση μας μαζί σας (π.χ., ιατρικές εκδηλώσεις, δημοσιεύσεις, συμβουλευτικές συναντήσεις κ.λ.π.) και, κατά περίπτωση, την πληρωμή σας για καθορισμένες ή προσυμφωνημένες υπηρεσίες ή την επιστροφή των δαπανών σας, τον σχεδιασμό κλήσεων, συναντήσεων, ταξιδιών και άλλων σχετικών αλληλεπιδράσεων μαζί σας, την αποστολή διοικητικών πληροφοριών σε εσάς και την τεκμηρίωση των αλληλεπιδράσεών μας μαζί σας.
  • Τη δημιουργία και τη διατήρηση της βάσης δεδομένων της Pfizer με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για τον εντοπισμό σας και, αν ισχύει, την επαφή μαζί σας (μέσω ψηφιακών ή άλλων μέσων) ως επιστημονικά ειδικού ή διαμορφωτή γνώμης σε διάφορα πεδία του τομέα υγειονομικής περίθαλψης βάσει της επαγγελματικής σας εξειδίκευσης και γνώμης και, κατά περίπτωση, των παρελθοντικών σας αλληλεπιδράσεων μαζί μας, όπως:
    • η πρόσκλησή σας για συμμετοχή σε συνέδρια/πάνελ, επαγγελματικές συναντήσεις ΕΤΥ και εκπαιδευτικές δραστηριότητες
    • η προσπάθεια επαφής μαζί σας για την επαγγελματική ειδίκευσή σας, επικοινωνώντας πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, μέσω των επαγγελματικών εκπροσώπων μας ή στο πλαίσιο ερευνών που σχετίζονται με φαρμακευτικά προϊόντα ή υπηρεσίες.

  • Να λειτουργούμε σε συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις, για στατιστικούς σκοπούς ή για να διασφαλίσουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας στη λειτουργία της επιχείρησής μας.

 

Μάθετε περισσότερα

Η λειτουργία των επιχειρήσεών μας περιλαμβάνει:

  • Τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις κανονιστικής παρακολούθησης και αναφοράς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με ανεπιθύμητες ενέργειες, παράπονα προϊόντων και την ασφάλεια των προϊόντων.
  • Την επαλήθευση της καταλληλότητάς σας για να αποκτάτε πρόσβαση σε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες και δεδομένα που ενδέχεται να παρέχονται μόνο σε αδειοδοτημένους ΕΤΥ ή την, με άλλο τρόπο, πραγματοποίηση ελέγχων υποβάθρου για να εξασφαλίσουμε ότι δεν απαγορεύεται να συνεργαστούμε μαζί σας.
  • Τη διεξαγωγή εκπαίδευσης και τη διασφάλιση ελέγχων ποιότητας.
  • Τον εντοπισμό,  πρόληψη ή  διερεύνηση παραβάσεων.
  • Τη συμμόρφωση με υποχρεώσεις καταπολέμησης της διαφθοράς και διαφάνειας.
  • Την ανάλυση ή πρόβλεψη προτιμήσεων των επαγγελματιών υγείας, με σκοπό τον εντοπισμό συγκεντρωτικών τάσεων, για την ανάπτυξη, τη βελτίωση ή την τροποποίηση των προϊόντων, των υπηρεσιών και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας.
  • Την προστασία των δικαιωμάτων, της εμπιστευτικότητας, της ασφάλειας ή της ιδιοκτησίας μας ή/και των θυγατρικών μας, των δικών σας ή άλλων.

  • Να παρέχουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ και προωθήσεων προς εσάς για θέματα επιστημών/υγείας (μέσω ψηφιακών μέσων ή με άλλον τρόπο), που μπορεί να προσαρμοστούν στον προσωπικό σας επαγγελματικό τομέα και τα ενδιαφέροντά σας, όταν διαθέτουμε τη συγκατάθεσή σας ή όταν υπάρχει έννομο συμφέρον.
     

ΠΩΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Γνωστοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα ως εξής:

  • Σε άλλες εταιρείες της Pfizer (επισκεφθείτε τη σελίδα για μια λίστα των εταιρειών μας) για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου ΕΤΥ στον ΕΟΧ.
  • Στους τρίτους παρόχους υπηρεσιών, για να μας παρέχουν υπηρεσίες όπως η ανάλυση δεδομένων, η παροχή τεχνολογίας δεδομένων και σχετικών υποδομών, η εξυπηρέτηση πελατών, ο έλεγχος και άλλες υπηρεσίες.
  • Σε εταιρείες δεδομένων που παρέχουν υπηρεσίες πληροφοριών στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης για την εξασφάλιση ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ενημερωμένα και ακριβή.
  • Σε άλλες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε για την από κοινού ανάπτυξη, διανομή ή/και μάρκετινγκ συγκεκριμένων προϊόντων ή υπηρεσιών.
  • Για τη συμμόρφωση με κάποια κανονιστική απαίτηση, μια ένδικη διαδικασία, μια δικαστική απόφαση, ένα κρατικό αίτημα ή μια δικαστική διαδικασία που μας κοινοποιείται.
  • Για να λάβουμε νομικά μέτρα ή με άλλον τρόπο να προστατέψουμε την ασφάλεια, τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία των πελατών μας, του κοινού, της Pfizer και των θυγατρικών μας.
  • Για να προετοιμάσουμε, ολοκληρώσουμε και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε αναδιοργάνωση, συγχώνευση, εξαγορά, κοινοπραξία, ανάθεση, μεταφορά ή άλλη διάθεση του συνόλου ή μέρους των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, των περιουσιακών μας στοιχείων ή των μετοχών μας (συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης πτώχευσης ή παρόμοιων διαδικασιών).
     

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΞΙΑΣ

Μια εταιρεία της Pfizer στη χώρα που βρίσκεται η επαγγελματική σας έδρα θα προβεί σε δημόσιες γνωστοποιήσεις των μεταφορών αξίας (παροχών και πληρωμών) που λαμβάνετε από οποιαδήποτε εταιρεία Pfizer, σύμφωνα με τον Κώδικα Συμπεριφοράς περί Διαφάνειας της EFPIA ή/και την ισχύουσα τοπική νομοθεσία (όπως οι επιστροφές για επαγγελματικές χρεώσεις, ταξίδια, διαμονή και διάφορα έξοδα).

Μάθετε περισσότερα

Εκτός αν απαιτείται διαφορετικά από τη νομοθεσία, θα γνωστοποιήσουμε την ταυτότητα, την πόλη και τη χώρα της επαγγελματικής σας έδρας και την ημερομηνία, τη φύση και το ποσό της αξίας που λαμβάνετε από τη Pfizer. Ο αριθμός της ταυτότητάς σας ή ο αριθμός κοινωνικής σας ασφάλισης θα δημοσιευτεί μόνο αν απαιτείται από την τοπική νομοθεσία. Αυτές οι γνωστοποιήσεις θα δημοσιευτούν στους ιστοτόπους μας ή/και τους ιστοτόπους των τοπικών φαρμακευτικών κλαδικών συλλόγων της EFPIA.   Όπου απαιτείται από τη νομοθεσία, θα προκύψει επίσης γνωστοποίηση σε σχετικούς ιστοτόπους του κράτους. Τα δεδομένα, αφού δημοσιευτούν, θα είναι διαθέσιμα για 3 έτη (εκτός και αν ισχύει άλλη νομική περίοδος στη χώρα σας).

Γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα σύμφωνα με τη συγκατάθεσή σας, τον νόμο ή τα έννομα συμφέροντά μας.

Η δημοσίευση αυτών των δεδομένων εξυπηρετεί πολλαπλά έννομα συμφέροντα για την κοινωνία, όπως για τους ασθενείς, τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, τον φαρμακευτικό τομέα και για εσάς ως ΕΤΥ με τους εξής τρόπους:

  • Εμπνέοντας την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης στην ακεραιότητα και την ανεξαρτησία των ΕΤΥ.
  • Βοηθώντας στην προστασία της δημόσιας υγείας, προωθώντας την υπευθυνότητα των ΕΤΥ έναντι των ασθενών, σχετικά με τις αποφάσεις για τη θεραπεία τους.
  • Επιδεικνύοντας αφοσίωση στη συνεχή εκπαίδευση των ΕΤΥ, γεγονός που βοηθά στην παροχή καλύτερης περίθαλψης στους ασθενείς.

 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Εάν θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα ελέγχου, διόρθωσης, ενημέρωσης, καταστολής, περιορισμού, ένστασης ή διαγραφής των Προσωπικών Δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς, να αποσύρετε μία συγκατάθεση ή εάν θα θέλατε να υποβάλετε αίτημα για λήψη ηλεκτρονικού αντιγράφου των εν λόγω Προσωπικών Δεδομένων για σκοπούς μεταφοράς τους σε άλλη εταιρεία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όπως καθορίζεται στην ενότητα «Επικοινωνία».  Θα ανταποκριθούμε στο αίτημά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Στο αίτημά σας, ενημερώστε μας για το ποια Προσωπικά Δεδομένα θα θέλατε να αλλάξετε, για το αν θα θέλατε να τα αφαιρέσετε από τη βάση δεδομένων μας ή διαφορετικά ενημερώστε μας τι περιορισμούς θα θέλατε να θέσετε στη χρήση τους από εμάς.  Για τη δική σας προστασία, ενδέχεται να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας προτού εφαρμόσουμε το αίτημά σας.  Θα προσπαθήσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας όσο το δυνατόν συντομότερα. 

Σημειώστε ότι ενδέχεται να χρειαστεί να διατηρήσουμε ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα για σκοπούς τήρησης αρχείου ή/και για να ολοκληρώσουμε τυχόν συναλλαγές που ξεκινήσατε πριν αιτηθείτε κάποια αλλαγή ή διαγραφή.
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εύλογα οργανωσιακά, τεχνικά και διαχειριστικά μέτρα προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων.  Δυστυχώς, κανένα σύστημα αποστολής ή αποθήκευσης δεδομένων δεν είναι 100% εγγυημένα ασφαλές. 
 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Θα διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όσο διάστημα είναι αναγκαίο ή επιτρέπεται σύμφωνα με τους σκοπούς για τους οποίους αποκτήθηκαν και όπως περιγράφεται σε αυτήν τη Δήλωση Ιδιωτικότητας. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της περιόδου διατήρησης περιλαμβάνουν: (i) το χρονικό διάστημα που έχουμε συνεχιζόμενη σχέση με εσάς και σας παρέχουμε τον Ιστότοπο, (ii) αν υπάρχει νομική υποχρέωση στην οποία οφείλουμε να συμμορφωθούμε ή (iii) αν η διατήρηση συνιστάται σύμφωνα με τη νομική μας θέση (όπως σχετικά με την επιβολή των Όρων Χρήσης του Ιστοτόπου, τις ισχύουσες διατάξεις παραγραφής, τις δικαστικές διαφορές ή κανονιστικές διερευνήσεις).
 

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ

Τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω του Ιστοτόπου ενδέχεται να αποθηκεύονται και να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε οποιαδήποτε χώρα έχουμε εγκαταστάσεις ή διαθέτουμε παρόχους υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και των τοποθεσιών που δραστηριοποιούνται οι θυγατρικές μας.

Ορισμένες χώρες εκτός του ΕΟΧ αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως χώρες που παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ (ο πλήρης κατάλογος αυτών των χωρών διατίθεται εδώ).  Για διαβιβάσεις από τον ΕΟΧ σε χώρες που δεν θεωρείται ότι διαθέτουν επαρκή επίπεδα προστασίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε θέσει σε ισχύ επαρκή μέτρα, όπως η εξασφάλιση ότι ο παραλήπτης δεσμεύεται να προστατεύει τα Προσωπικά σας Δεδομένα από τις Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες της ΕΕ.  Μπορείτε να λάβετε ένα αντίγραφο αυτών των μέτρων επικοινωνώντας μαζί μας με τον τρόπο που υποδεικνύεται στην ενότητα «Επικοινωνία».

Για να λάβετε ένα αντίγραφο αυτών των μέτρων επισκεφθείτε την εξής σελίδα https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en.
 

ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ 

Ο Ιστότοπος δεν προορίζεται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των δεκαέξι (16) και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας Προσωπικά Δεδομένα από τέτοια άτομα.  Αν είστε κάτω από τη νόμιμη ηλικία συγκατάθεσης στη δικαιοδοσία σας, θα χρειαστείτε την άδεια των γονέων σας ή του νόμιμου κηδεμόνα σας για να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο.  Συμβουλευτείτε τον γονέα ή τον νόμιμο κηδεμόνα σας πριν τη χρήση του Ιστοτόπου.

Αν μας παρέχετε Προσωπικά Δεδομένα ατόμων που είναι κάτω των δεκαέξι (16), εκπροσωπείτε ότι έχετε την κατάλληλη εξουσιοδότηση να το κάνετε και ότι μπορείτε να επιδείξετε αυτήν την εξουσιοδότηση στη Pfizer κατόπιν σχετικού αιτήματος.
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Ανά διαστήματα, θα ενημερώνουμε αυτήν τη Δήλωση Ιδιωτικότητας.  Τυχόν αλλαγές θα ισχύουν από την ανάρτηση της αναθεωρημένης Δήλωσης Ιδιωτικότητας στον Ιστότοπο.  Η παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας ενημερώθηκε τελευταία φορά την ημερομηνία «Τελευταία ενημέρωση» που υποδεικνύεται παραπάνω.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη συλλογή, τη χρήση και τη γνωστοποίηση των Προσωπικών σας Δεδομένων στο πλαίσιο της παρούσας Δήλωσης Ιδιωτικότητας είναι

ΠΦΑΪΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ»

Λεωφόρος Μεσογείων 243, Νέο Ψυχικό Αθήνα 154 51

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας ή αν θα θέλατε να ασκήσετε τυχόν προσωπικά σας δικαιώματα, ή στείλτε μας επιστολή στην εξής διεύθυνση:

Λεωφόρος Μεσογείων 243, Νέο Ψυχικό Αθήνα 154 51

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων της χώρας ή της περιφέρειάς σας, αν υπάρχει. Για να βρείτε πληροφορίες επικοινωνίας μαζί τους, επισκεφθείτε το DPO.Pfizer.com.
 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων της χώρας, της περιφέρειας ή της τοποθεσίας που προέκυψε η εικαζόμενη παράβαση.  Παρακαλούμε κάντε κλικ για να επισκεφθείτε την εξής σελίδα για πληροφορίες επικοινωνίας με τέτοιου είδους αρχές.